Sende skjema eller vedlegg fra SpeedyCraft

Man kan sende skjema eller vedlegg fra SpeedyCraft på e-post, SMS, messenger osv.

SENDE SKJEMA

Markere skjemaet du vil sende, trykk meny-ikonet øverst til høyre og Åpne PDF.
Når skjemaet dukker opp, kan man trykke "dele"-ikonet øverst til høyre for deretter å kunne velge ulike måter å sende skjemaet på.

SENDE VEDLEGG

Markere vedlegget du vil sende, trykk pil høyre.

Trykk ikonet øverst til høyre.

Når vedlegget dukker opp, kan man trykke "dele"-ikonet øverst til høyre for deretter å kunne velge ulike måter å sende vedlegget på.