Om en faktura av en eller annen grunn ikke skal purres, kan man ta bort merket for purring på selve fakturatransaksjonen.

Dette gjør man her: Kunde -> Fellesskjermbilder -> Kundedetaljer
Markere aktuell kunde og trykk Transaksjoner-knappen.
Markere aktuell faktura og gå til Rente og purring-folderen.
Her tar man bort merket for Purring.Denne fakturaen blir dermed ikke med når man kjører purrerutinen.
Andre forfalte ubetalte fakturaer på kunden blir med når man kjører purrerutinen.