Feilmeldingen: Feilkode 105 Plant Already exist in System

Om man får denne feilmeldingen ved opplasting av dokumenter til Bolig mappe, så kan det skyldes at man det er opprettet uten opprett anlegg i gammel boligmappe løsning

image

For å rette dette gjør følgende.

Logg inn på bedrift.boligmappa.no med egen ID, søk opp eiendommen der. vi eiendom--> Meny og Søk eiendom

Velg eiendom og BM anlegg opprettes.

Søk opp eiendom igjen i ax eller oppdater via knappen "Oppdater info fra BM". Denne fylte da inn "Anlegg nummer"(kun om man har BM nummer fra før)