E-post oppsett mobil

For å koble seg til på telefon/nettbrett se i utsendt jungle map eller bruk disse linkene.

Android (Microsoft beskrivelse): https://support.office.com/en-us/article/Set-up-email-in-the-Outlook-for-Android-app-886db551-8dfa-4fd5-b835-f8e532091872?ui=en-US&rs=en-US&ad=US

Android (Elkonor beskrivelse): http://elkonor.freshdesk.com/solution/articles/1000237334-legge-inn-epost-o365-pa-android-enheter

Iphone, Ipad (Microsoft beskrivelse): https://support.office.com/en-us/article/Set-up-Office-apps-and-email-on-iOS-devices-0402b37e-49c4-4419-a030-f34c2013041f

Iphone, Ipad (Elkonor beskrivelse): http://elkonor.freshdesk.com/solution/articles/1000237333-hvordan-sette-opp-iphone-ipad-for-e-post-telecomputing

Huawei: Gå til 'Inngående innstillinger' på mobilen, legg inn følgende informasjon:

E-post-adresse/brukernavn

Passord

Server: outlook.office365.com

Port: 443