Avskriving anleggsmidler

Dette beskriver hvordan man får AX til å foreslå avskrivinger basert på anleggsmidler som er lagt inn.

1. Gå inn på Økonomi - Journaler - Anleggsmidler
  2. Opprett ny journal og klikk på Linjer
  3. Velg Forslag
  4. Velg Avskrivingsforslag

5. Sett Til dato, normalt sett siste dato for året det skal avskrives på. Merk at man her kan klikke på Velg for å gjøre et utvalg på spesifikke anleggsmidler dersom det er ønskelig

6. AX henter da inn forslaget i journalen, kontroller at det er riktig og eventuelt legg på Transaksjonstekst dersom det er ønskelig før du posterer