Lagertelling SpeedyCraft

Før  dette utføres sjekk at punktene før forberedelse til varetelling er utført.

For å utføre en lager telling går du inn på ”Lager” på hovedmenyen i SpeedyCraft Mobile.

Velg filterikonet (A) for å finne en liste  over tilgjengelige lager. Velg det riktige lageret og gå tilbake. Klikk så på ikonet for

lagertelling (B) øverst til høyre for å  komme inn i lagertellingsvinduet.

Skriv inn produktnummer/EAN eller  produktnavn på produktet som du skal telle. Hvis du ønsker å bruke internt kamera som

strekkodeleser, kan du holde fingeren inne i  tekstfeltet og velge «les strekkode». Når produktnummer eller strekkode er lagt inn,

vil produktet komme opp i lista under. Klikk på pilen til høyre på det produktet som du vil telle.

Når du har telt antall på produktet skriver du verdien inn i feltet ”Teller nå”. Klikk lagre og gå tilbake for å telle neste produkt.

Et produkt som er telt er markert med en grønn hake og et tall.

Du har nå mulighet for å nullstille  resterende lagerbeholdning. Dette betyr at alle produkter som eksisterer med beholdning på det aktuelle lageret, og som

ikke er telt vil bli lagt til i tellingen med 0 i  antall.

Hvis du har gjort en feil eller av en annen  grunn må slette en eller flere linjer av lagertellingen, så kan du gjøre dette med krysset i høyre hjørne. Her vil du få

spørsmål om du vil slette kun markere  rad, eller hele lagertellingen.

Når du er ferdig med lagertelling trykker du på haken (markert rødt) for å godkjenne hele lagertellingen. Ikonet for telt produkt vil forsvinne etter synkronisering.

NB! Husk at lagerbeholdningen blir ikke oppdatert på din enhet før journalene er godkjent i AX

Neste gang du synkroniserer etter dette vil du se  beholdningen justert etter din lagertelling.

Se video her og ax delen her