E-post dialogboks kommer fram ved Proforma-faktura

E-post dialogboks kan dukke opp ved visning av Proforma-faktura.

Når denne dialogboksen kommer fram før visning av Proforma, er det stor sjanse for at sist du posterte en faktura skulle den sannsynligvis sendes på e-post. AX husker det siste som ble gjort og derfor får du opp denne meldingen.

For å unngå at dialogboksen kommer fram, gjør du følgende neste gang du skal postere en faktura:

Trykk på Skriveroppsett (Hvis Skriveroppsett-knappen ikke er aktiv, merke for 'Skriv ut faktura')

Velg så Skjerm istedet for Utsendelsesadressat

Neste gang vil ikke epost dialogboksen dukke opp.