Brukerveiledning for oppsett av EHF-faktureringsmetode på kunde

Det er en forutsetning at oppsett er på plass før man kan gjøre dette.

Søk opp kunde i kundekonto-feltet:

Gå deretter til Oppsett og legg inn organisasjonsnummer under MVA-organisasjonsnr

Deretter går du til folderen Kontaktinformasjon. Høyreklikk i feltet Kontakt og velg Gå til hovedtabellskjemaet.

NB Dersom du mangler Kontakt-feltet i ditt skjermbilde, trykk på Oppsett-knappen og deretter velg Enkel kontaktinformasjon for å få fram feltet.

Her legger du til en ny rad og skriver kundens kontakt eller bruk dummy om det ikker er noe kontakt hos kunden. Bruk tabulatortasten for å komme deg videre. Trykk avbryt på vinduet som dukker opp og lagre.

Når du kommer tilbake til folderen Kontaktinformasjon, velger du kontakten du nettopp laget i feltet for Kontakt:

Tilbake i folderen Oversikt, velger du EHF i feltet Faktureringsmetode: