Pålogging ASP / Citrix

For å logge på Citrix må du først laste ned og installere programmet Citrix Receiver.

Du kan laste ned Citrix Receiver fra https://www.citrix.com/downloads/citrix-receiver/legacy-receiver-for-windows/receiver-for-windows-4111.html#ctx-dl-eula

Last ned Receiver og følg installasjonsinstruksjonene.

Når Receiver er installert, er du klar til å logge på.

Øverst på Elkonors hjemmesider trykker du på 'Logg inn medlem':

Deretter trykker du på 'Logg inn Citrix':

Påloggingsvinduet fremkommer:

Skriv inn brukernavn, passord og pinkode, og klikk 'Log On'. Da kommer du til bildet som du starter Citrix fra. Klikk på ikonet under Desktops.
Er du AX-bruker vil ikonet hete '104765 Elkonor'.

Når du klikker på ikonet, startes Citrix og det vil åpnes et nytt Windows-skrivebord.
Trykk på vinduet nederst til venstre.

Trykk på pilen og du vil se programmene du har tilgang til under Apps:

For å legge til et program som favoritt:

Høyreklikk på programmet og velg 'Pin to taskbar'.

Ved neste pålogging vil du ha programmet direkte på Startmenyen: