Endre prosjektgruppe på prosjekt

Du endrer eller setter prosjektgruppe ved å først velge prosjektet i prosjektdetaljer. På knapperaden på høyre side klikker du på Funksjoner -> Endre prosjektgruppe. I det nye vinduet velger du prosjektgruppen du vil ha og klikker OK:

Gå til Oppsett-folder på prosjektet, og endre Linjeegenskap Standard-feltet til ny aktuell linjeegenskap, og svar OK på spørsmålet som dukker opp, om du ønsker å endre linjeegenskap på alle transaksjonene på prosjektet.
Se Justering av linjeegenskap på prosjekttransaksjoner