Deling av timetransaksjon

Her er beskrivelse for hvordan man deler en timetransaksjon.

Først gå til prosjekt i Prosjekt - Prosjektdetaljer og finn prosjektet som har en timetransaksjon som skal deles. Klikk på Funksjoner - Justering på knapperaden på høyre side, da får du opp ett nytt vindu. I det nye vinduet klikker du på velg og får opp ett vindu hvor du haker av for Time under Inkluder transaksjonstyper og klikker OK:

Da vil du få en liste over timetransaksjonene på prosjektet, klikk på den som skal deles og trykk på Juster. I vinduet som åpnes skriver du inn 2 i feltet Del i antall linjer og trykk OK:

Etter at du trykker på OK blir transasjon delt i to. Du kan da endre på timefordeling mellom de to nye timetransaksjonene ved å endre på antall på hver linje:

Når det er gjort trykker du på poster. Da blir endringene postert på prosjektet.