Beskriver hvordan man bruker Rapportpakken. Rapportpakken er å finne både under Økonomi - Rapporter - Navicom bransjeløsning - Excel rapporter og Prosjekt - Rapporter - Excel rapporter.


Gå inn i ett av disse bildene, marker linjen som heter Rapportpakke og klikk Start.


Ved første gangs kjøring av pakken må du klikke på en gul linje øverst i skjermbildet for å Aktivere innhold, og deretter Tillate oppdatering.Deretter klikker du på rapporten du ønsker å kjøre. Alle rapporter er i utgangspunktet bygget på samme måte med pivotrapporter. Jeg bruker Timerapport for dette eksemplet.Det er også mulig å hente frem felt selv og velge rekkefølgen for hvordan dette skal vises.


Høyreklikk i selve tabellen og velg Vis feltlisteDa får du opp en liste på høyre side som gir deg mulighet for å velge flere felter, eventuelt ta bort felt du ikke ønsker å vise. Legge til felter enkelt og greit ved å dra de over dit du ønsker dem.Alle disse rapportene er låst for lagring, men om du ønsker kan du lagre en egen kopi, men vær da klar over at eventuelle endringer ikke blir oppdatert i din kopi.