Bestillingsforslag

Beskriver hvordan man bruker rapporten "Bestillingsforslag" for å bestille varer utfra min-maks beholdning.

Rapporten bestilles fra support og man setter opp min-maks per varenummer per lager.

1. Rapporten startes fra Lagerstyring - Rapporter - Navicom bransjeløsninger - Excel rapport
  2. Ved åpning oppdateres rapporten automatisk og du får opp oversikt over hva som skal bestilles
  3. Marker alle linjer i kolonne H og kopier disse
  4. Logg inn på Elkonor bestillingsverktøy og klikk på "Hurtigbestilling"
  5. Lim inn (ctrl+v) i feltet for varer slik at det du kopierte ut fra "Bestillingsforslag" blir lagt inn, og klikk på knappen "Plukk" for å plukke hver linje hos billigste grossist
  6. Du får nå opp hele plukklisten og det er kjørt priskontroll på alle linjer. Gangen videre her er som vanlig å sjekke om det er tilstrekkelig penger å spare på å splitte bestilling samt sjekke lagerstatus før du sender bestillingen.