Se beholdning i Speedycraft

For at en ansatt skal se beholdning på sin Speedycraft må følgende være gjort

Gå inn på SpeedyCraft-->Oppsett-->PocketPC-er

merk ønsket enhet og klikk på Oppsett-->Beholdning

Da ser man hvilke laer som den ansatte kan se beholdning på .

Klikk på ny for å legge til nye lager

Når dette er gjort gå til SpeedyCraft-->Periodisk-->Til SpeedyCraft-

Klikk på PocketPC-er og Ok, da sender den ut dette til server.

For en kontinuerlig oppdatering av beholdning, ta kontakt med Support for oppsett av denne jobben.