Om man får denne feilmeldingen ved opplasting av dokumenter til Bolig mappe, så kan det skyldes at man det er opprettet uten opprett anlegg i gammel boligmappe løsning

image

For å rette dette gjør følgende.

Logg inn på bedrift.boligmappa.no med egen ID, søk opp eiendommen der. vi eiendom--> Meny og Søk eiendom

Velg eiendom og BM anlegg opprettes.

Søk opp eiendom igjen i ax eller oppdater via knappen "Oppdater info fra BM". Denne fylte da inn "Anlegg nummer"(kun om man har BM nummer fra før)