Beskriver hvordan man oppretter ny ansatt i AX.

• Gå inn på Grunnleggende
  • Velg Ansattdetaljer
  • Legg til ny
  • Skriv inn ønsket ansattnr og navn

• Velg arkfane Generelt
  • I feltet Status velger man Ansatt

• Velg arkfane Oppsett
  • I feltet for SpeedyCraft – profil velges den profilen den ansatte skal være knyttet mot. Dette er selvsagt hvis den ansatte skal benytte SpeedyCraft.

For at den ansatte skal bli aktiv og for å få ført timer må den ansatte valideres. Dette gjøres fra Prosjektmodulen.

• Prosjekt-Oppsett-Validering-Kategori/Ansatt
  • Velg arkfane Ansatte
  • Marker den ansatte det gjelder i høyre kolonne og trykk på pil til venstre.

I tilfeller hvor den ansatte skal være synlig i SpeedyCraft er det nødvendig å sende ut medarbeider slik at vedkommende blir tilgjengelig.

• SpeedyCraft-Periodisk-Til SpeedyCraft-Medarbeidere
  • Trykk OK

Skal den ansatte benytte SpeedyCraft se egen veiledning for hvordan man setter opp det. http://elkonor.freshdesk.com/solution/articles/1000017260-installasjon-av-speedycraft-pa-telefon-nettbrett-samt-kobling-mot-ax-