1. Gå inn på Periodisk - A-meldingen - Leveranser
  2. Klikk på Oppsett - Sammenstilling
  3. Kryss av for "Forskuddstrekk" og "Fradrag" og lukke skjermbildet
  4. Merk alle a-meldinger som skal være med i sammenstilling som aktiv (marker en og en linje og gå på Valgt - Merk som aktiv)
  5. Klikk på Ny-Sammenstilling for året
  6. Legg inn riktig år og kryss av for "Foretak" og "Lønnsart"
  7. Klikk Ok og oppgaven blir laget
  8. Klikk på knappen Sammenstillinger for å få opp oversikt over alle sammenstillingsoppgaver
  9. Klikk på Skriv ut og ta ut nødvendige rapporter for å sjekke at tallene stemmer
  10. Når oppgaven er kontrollert må den låses ved å klikke på Valgt - Lås sammenstilling før du kan sende ut
  11. For å sende oppgaven på epost til medarbeider klikker du  på Skriv ut - Send via e-post
  12. I neste bilde klikker du Ok
  13. I neste bilde sjekker du at adresser stemmer (samme adresser som brukes for utsendelse av lønnsslipp) og klikker "Avsend batch" for å sende ut