Elektronisk manuelle bilag

Forutsetter at oppsettet for elektronisk bilag er satt opp. For bistand til dette kontakt support.

For å legge til dokumentasjon på manuelt førte bilag gjør følgende:

1. Opprett ny økonomijournal, viktig å velge riktig journaltype
  2. Trykk på linjer
  3. Før posten
  4. Klikk på Eye-share link knappen og bla deg frem til bilaget som skal knyttes til den aktuelle linjen. Merk at man også kan markere flere linjer for å knytte samme bilag til flere linjer.
  5. Gjenta til journalen er ferdig og poster.