1.Gå til Periodisk - A meldingen - Leveranser

2.Klikk på Ny - A-melding og velg riktig periode

3.Stå på aktuell melding og klikk Valgt - Marker som aktiv, dette betyr at det er denne meldingen du skal jobbe med

4.Gå på arkfane Totaler og kontroller at beløpet for skatt og AGA er riktig

5.Klikk på Valgt - Send til Altinn

6.Verifiser at organisasjonsnummer er riktig (dersom du får opp infologg som sier "Ukjent leveranse" skal du bare se bort fra det) og klikk Ok

7.I neste bilde klikker du på Avsend batch

8.Legg inn det som skal legges inn her og klikk på "Få PIN kode" som legges inn i riktig felt før du klikker Ok for å sende inn a-meldingen

9.For å hente returmeldingen klikker du på Valgt - Hent tilbakemelding