LØNNSBEREGNING

1.Lønn - Periodisk - Lønnskjøring

2.Opprett ny

3.Eventuelt legge inn variable lønnsarter (se egen beskrivelse)

4.Lønn - Periodisk - Lønnskjøring - Jobbliste

5.Marker alle og klikk Beregn

6.Sjekk at status er "Ok" på alle

7.Marker alle og klikk på Lønnslipp - Lønnslipp

8.Kontroller lønnslipper

9.Marker alle og klikk på Lønnslipp - Lønnslipp, sett kryss for å sende ut lønnslipper og klikk Ok

10.Lønnslipper legges klar for distribusjon og i neste bilde klikker du "Avsend batch"

11.Skriv ut bilaget ved å markere alle linjer og klikke på Finansposteringsliste

12.Lukk skjermbildet Jobbliste

13.Klikk på Overføringsliste, velg riktig lønnskjøring, overføringskode "Nettolønn" og klikk Ok for å få bankliste (her mangler skattetrekket foreløpig). Alternativt kan man remittere lønn via Periodisk - Elektronisk overføring av betalinger

Remittering av lønn

14.Klikk på Oppdater for å avslutte lønnskjøringen og klikk Ok i neste boks, lønnskjøringen blir avsluttet og bilag blir opprettet i økonomijournal

15.Gå inn på Økonomijournal, kontroller og poster journal