Dette viser hvordan man kan legger til bilags feltet i journal oversiktem. (Fremgangsmåten kan benyttes på andre felter og i andre oversikter)

1. Høyreklikk på en kolonne i oversikten
  2. Velg oppsett

3. Velg legg til Felt

4. Finn frem ønsket felt i listen(Normalt sett øverste tabell) ved å klikke på pluss

5. Merk felt og klikk felt, gjenta om det er flere felt man ønsker å legge i oversikten.

6. Når man er ferdig lukk ved å klikke på kryss Først i listen og så i Bruker oppsettet

7. Bilag vises da i oversikten