NB: Husk å kjøre en synk på før dette gjøres
  1. Gå inn på instillinger

    _FkXdPsiZMPSBrvIO-yUfie6whiWFscCAg.png


  2. Velg Verktøy

    Rz3aETWeMg5ztlaDP136c_2gzMM_1BQVjw.png


  3. Klikk på slette database

    hzqWEiXjIRtqp7riejaRoLA84c0SetNgyg.png

  4. Database slettes og applikasjonen avsluttes. 

  5. Start opp igjen og synkroniser på nytt