Lagerstyring - Journaler - Vareopptelling - Opptelling og klikk på Opprett ny og kryss av for Lager og Ok

I journalen klikker du på Opprett - Beholdning. For å velge hvilket lager du skal telle klikker du på Velg og velger riktig lager og deretter ok. Pass på at Maks antall linjer har 5-6 9-tall slik at det ikke går i taket, klikk så Ok og AX henter inn det som systemet mener du har på lager

Om ønskelig kan denne skrives ut for telling.

Gå til Journal oversikten

Velg Skriv ut-->Opptellingsliste

Huk av for om du ønsker å ha med dagens beholdning eller ikke

Trykk ok.

LIsten ser da noe slik ut(Her med beholdnings tall)