Dersom det ligger en konto knyttet til enheten så slett den først, om ikke så går du litt lenger ned i denne beskrivelsen:


Slette

  1. Gå inn på innstillinger


  2. Velg Mail


  3. Velg Kontoer


  4. velg din konto (Exchange)



  5. Klikk på Slett Konto


  6. Bekreft sletting


    Legge til Ny
  7. Konto er slettet eller ny tlf. Følg punkt 1 og 2 Så velger du Legg til Konto


  8. Velg Exchange


  9. Legg inn E-post(Din påloggings id) og passord(samme som for pålogging ny løsning) og en konto beskrivelse


  10. Klikk Neste

  11. Klikk på fortsett for å verifiserere


  12. Når den er verifisert kommer man hit.


  13. Velg det som det ønsker å synkronisere og klikk arkiver