Avstemming av kundereskontro mot hovedbok

Beskrivelse av rutine: 1. kjør ut kontoutdrag hovedbok. 2. kjør ut saldoliste kunder fra reskontro. Sjekk at totalsummen er lik.

Kontoutdrag hovedbok

1. Hovedboksrapporten finnes under modul:  Økonomi -->Fellesskjermbilder-->>Kontoplandetaljer
  2. Velg konto 1500 klikk på kontoutdrag.
  3. Velg dato intervall og klikk på OK

4. Da får du en rapport som denne gå på siste side for å finne sum

Saldoliste kunder fra reskontro
  1. gå til Modul: Kunde --> Rapporter -->Status--> Kundesaldoliste
  2. Velg dato intervall som i forrige rapport klikk ok

3. Da får man en rapport som denne , gå til siste side og sjekk at sum feltet er likt som på forrige rapport