Når man står inne i et fakturaforslag kan man gå på arkfane Tillegg og legge inn ny linje der. Dette gjør det mulig å legge til timer, varer og utgifter uten å gå ut av fakturaforslag og opprette journaler.

For at du skal kunne velge Kategori her må du krysse av for Fakturaforslag på de kategoriene du vil ha tilgjengelig under Prosjekt – Oppsett – Kategori – Kategorier eller høyreklikk i feltet og gå til hovedtabellskjema.

Når du har gjort dette kan du legge inn linje slik som dette:

Når du trykker Oppdater fakturaforslag blir linjene postert inn og ligger umiddelbart riktig i fakturaforslaget.