Beskriver hvordan man legger inn fakturaplan på prosjekter.

1. Gå på Prosjekt – Prosjektdetaljer
  2. Trykk på Faktura – A konto-fakturaplan på knapperaden
  3. Opprett en ny post i A konto-fakturaplan-skjemaet (ctrl+n)

4. Legg inn dato for når faktura skal sendes, om man ikke er sikker på dato legg inn antatt dato. Dette vil komme frem som prosjektreserve så det er viktig å legge inn alle linjer
  5. Velg Transaksjonsopprinnelse Akonto for å få med linjen ved opprettelse av akonto faktura eller Regningsfaktura for å få med linjen på en vanlig faktura
  6. Legg inn Transaksjonstekst, dette kommer på faktura
  7. Velg Kategori, dette styrer posteringer i regnskapet (normalt 3010)
  8. Legg inn antall
  9. Legg inn Pris
  10. Dersom det er snakk om en akontoplan gjenta fra pkt.1
  11. Lukk A konto-fakturaplan-skjemaet og du er ferdig med planen