For å logge på Citrix må du først laste ned og installere programmet Citrix Receiver. Du kan laste ned Receiver fra http://receiver.citrix.com/

Last ned Receiver og følg installasjonsinstruksjonene. Når Receiver er installert er du klar til å logge på. Nederst på Elkonors hjemmesider finner du en knapp som heter "Logg inn ASP":

Klikk på den så kommer du til påloggingsvinduet:

Skriv inn brukernavn, passord og pinkode, og klikk Log On. Da kommer du til bildet som du starter Citrix fra. Klikk på ikonet under Desktops. Er du AX bruker vil ikonet hete Elkonor. :

Når du klikker på ikonet startes Citrix og det vil åpnes et nytt Windowsskrivebord. Du finner programmene du har tilgang til på Startmenyen

Trykk på pilen og programmene du har tilgang til ligger under Apps :

For å legge et program som favoritt :

Høyreklikk på programmet , velg Pin to Taskbar

Ved neste pålogging vil du ha programmet direkte på Start meny :